Zweven van plezier

Transport

Vervoeren hoeft niet lastig te zijn

Bezorgservice
Al onze producten kunt u door ons laten bezorgen. In de plaatsen Almere, Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde,Ermelo en Putten hanteren wij een vast bezorgtarief van €15,00. Voor plaatsen daarbuiten hanteren wij het tarief van onze koerier: €0,35 per gereden kilometer, exclusief BTW.

Bij tijdige reservering bezorgen wij het springkussen binnen Lelystad, Harderwijk en Hierden gratis.

Bekijk al onze prijzen.

Producten zelf ophalen

Natuurlijk kunt u de gehuurde producten ook zelf ophalen in Lelystad of Harderwijk. Het ophalen of inleveren van producten kunt u in overleg met ons doen.


Eigen vervoer

U komt met eigen vervoer op de afgesproken dag en tijd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Aanhanger huren

Wij bieden u de mogelijkheid om een aanhanger te huren zodat u met uw eigen auto de door u gehuurde producten kunt ophalen. De kosten voor het huren van een aanhanger bedragen €20,00 per dag, inclusief BTW. Voor een halve dag geldt het tarief van €12,50.

Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen
U hoeft niets zelf te doen.  Wij zetten uw springkussen op en wij breken uw springkussen af. Dit is exclusief de bezorgkosten. Wij bezorgen het gewenste product waar u wilt en zorgen voor het opblazen en/of aansluiten van het product. De plek waar het product hoort te komen dient bereikbaar te zijn met palletwagen met pallet. Bij het ophalen maken wij het springkussen weer transportklaar. Er dient minimaal 1 persoon aanwezig te zijn voor hulp met het opbouwen/afbouwen. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor de reiniging. Het springkussen dient dan ook op het moment van afbreken schoon te zijn.